Az Érmebörze üzleti és szállítási feltételei

Üzleti és szállítási feltételek
Vissza a főoldalra
A KOSÁR TARTALMA
Jelenleg a kosár tartalma 0 tétel
Összeg: 0 Ft
Kosár tartalmának megtekintése
Az Érmebörze üzleti és szállítási feltételei
2010-08-04

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy interneten keresztül rendel az általunk forgalmazott és kínált érmékből, kiegészítőkből, egyéb termékekből, az alábbi feltételek és garanciák mellett biztosítjuk a kiválasztott érme házhoz szállítását:

 

1. Minimum rendelési érték nincs.

2. A honlapon található minden érme- és egyéb ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

3. Budapest területén előre egyeztetett időpontban a termék személyesen átvehető.

4. Minden esetben kérjük, őrizze meg az e-mailben küldött rendelési visszaigazoló levelünket a későbbi esetleges ügyintézés megkönnyítése érdekében.

5. Amennyiben a címe nem pontos, esetleg megváltozott, kérjük, azonnal értesítsen bennünket.

6. Postai házhozszállítás esetében előre kell útalni a tejes öszeget a visszaigazoló e-mailben található bankszámla számra.

7. A megrendelt érméket postai ajánlott levélben küldjük, 20.000.- forint feletti vásárlás esetén csak biztosított levélben postázunk.

8. A szállítás postaköltsége ajánlott levélként 500.- Ft, biztosított levélként 1.500.- Ft..

9. Kérjük, hogy küldeményét a kézhezvételkor ellenőrizze. Hiányos küldemény esetén reklamációt 3 napon belül fogadunk el.

10. Amennyiben az Ön által rendelt érmét (terméket) hibás, sérült állapotban kapná kézhez, vagy esetlegesen az érme tartásfoka nem egyezne meg az Ön által elvártakkal, úgy a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszavásárlási garanciát biztosítunk. A kifogásolt érmét, illetve a használatba még nem vett egyéb terméket visszavesszük, és a vételárat haladéktalanul visszafizetjük Önnek. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.

11. A visszatérítés abban az esetben lehetséges, amennyiben a vételárat már megfizette. A vételár megfizetéséig az áru tulajdonjoga minket illet.

12. Ha visszaküldi az érmét kérjük ugyanazt a postai megoldást alkalmazza amiben Ön is kapta a terméket: ajánlott vagy biztosított levél.

13. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

További kérdéseivel keressen a 06 20 393 4092 telefonszámon, vagy az info@ermeborze.hu e-mail címen.

Kapcsolatfelvétel
06 20 393 4092
HÍREK - ESEMÉNYEK
Erkel Ferenc születésének 200. évfordulójára kibocsátott a világ legkisebb aranyérméje

A Magyar Nemzeti Bank 5000 forintos arany és 5000 forintos ezüst emlékérmét bocsátott ki Erkel Ferenc születésének 200. évfordulója alkalmából. Az aranyérme speciális méretével igazi különlegesség, mivel magyar érme először került be a világ legkisebb aranyérméje elnevezésű nemzetközi gyűjtői érmeprogramba.

Tovább2010-08-04
További hírek - események olvasása itt!
Copiright 2010. xantal.hu - Minden jog fenntartva! - Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.                         |   Üzleti és szállítási feltételek   |   Adatvédelem   |   Á.SZ.F   |   Sütik (*cookie-k*)